Δωμάτια

Εγκαταστάσεις

Ιδιωτικό W.C., κεντρική θέρμανση, air-condition, τηλέφωνο, ασύρματο δίκτυο Ίντερνετ (Wi-Fi) & τηλεόραση (ψυγείο - mini bar σε μερικά από τα δωμάτια). Να σημειωθεί ότι όλα τα δωμάτιά μας βρίσκονται στον 1ο και τον 2ο όροφο, στο ισόγειο στεγάζεται μόνο η υποδοχή (reception). Οι εγκαταστάσεις μας δεν περιλαμβάνουν ανελκυστήρα.

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν όλους τους φόρους, χωρίς πρωινό. Εάν επιθυμείτε πρωινό, μπορείτε να το απολαύσετε στην καφετέρια που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην είσοδο του ξενοδοχείου μας.

Όροι & Προϋποθέσεις

  • Check in Time: 14:00 την ημέρα άφιξης.
  • Check out Time: 12:00 (μ.μ. - μεσημέρι) την ημέρα αναχώρησης.

Η παραμονή στο ξενοδοχείο μετά τις 12:00 και μέχρι τις 18:00, υπόκειται σε χρέωση του 50% της τιμής του δωματίου (η παραμονή μετά τις 18:00 υπόκειται σε χρέωση του 100%).

Ακυρώσεις Κρατήσεων:

48 ώρες πριν την επίσημη ώρα Check in δεν υφίστανται καμιά χρέωση,

36 ώρες πριν την επίσημη ώρα Check in, χρεώνεται το 50% της αξίας της κράτησης και τέλος

24 ώρες πριν την επίσημη ώρα Check in,  χρεώνεται το 100% της αξίας της κράτησης.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης του πελάτη, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση (ή ακύρωση), χρεώνεται ολόκληρο το ποσό της κράτησης.

Όροι Πληρωμής

Παρακαλώ να σημειωθεί ότι λόγω πολλών δυσάρεστων γεγονότων στο παρελθόν, αναγκαστήκαμε να αναθεωρήσουμε την πολιτική μας όσον αφορά της κρατήσεις μας. Δυστυχώς καμία κράτηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή εάν δεν υπάρχει κάποιου είδους εγγύηση (προκαταβολή ή αριθμός πιστωτικής κάρτας) σε περίπτωση μη εμφάνισης του πελάτη.

Έτσι, προκειμένου προκειμένου να γίνει δεκτή την κράτησή σας, παρακαλείστε, σε οποιαδήποτε κράτησή σας , να μας γνωστοποιείτε τις λεπτομέρειες της κάρτας σας (αριθμός, ημ. λήξης & κωδικό ασφαλείας στο πίσω μέρος). Η πιστωτική κάρτα σας δεν θα χρεωθεί προκαταβολικά, χρειάζεται μόνο σαν εγγύηση (σε περίπτωση μη εμφάνισης). Ο τρόπος πληρωμής καθορίζεται από σας, είτε μετρητά είτε με την πιστωτική σας κάρτα, κατά την αποχώρησή σας από το ξενοδοχείο μας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση προκαταβολής/εμβάσματος (στους τραπεζικούς λογαριασμούς που βρίσκονται στην κατηγορία Επικοινωνία), καταθέτοντας το 50% του συνολικού ποσού της κράτησης. Να σημειωθεί ότι είναι σχεδόν αδύνατο να επιβεβαιωθεί η προέλευση των προκαταβολών που έχουν κατατεθεί, καθώς οι τράπεζες δεν μας ενημερώνουν με το όνομα ή την χώρα προέλευσης των καταθέσεων αλλά μόνο για το ποσό που κατατέθηκε. Επομένως, παρακαλείστε να παρουσιάσετε την απόδειξη στην υποδοχή (reception), εφόσον δεν είναι δυνατή η αποστολή μέσω e-mail ή fax.

Επιστροφές χρημάτων (σε περίπτωση προκαταβολών/εμβασμάτων) σύμφωνα με την πολιτική μας περί ακύρωσης κρατήσεων

Όλες οι τραπεζικές επιβαρύνσεις είναι εις βάρος του πελάτη και θα αφαιρεθούν από το συνολικό οφειλόμενο ποσό. Για να αποφευχθούν ενδεχόμενες χρεώσεις μπορείτε να εξασφαλίσετε την εγκυρότητα της κράτησής σας με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς καμία εκ των προτέρων χρέωση.

Δίκλινο
01/01 έως 30/06 - 60€ / νύχτα
01/07 έως 31/08 - 70€ / νύχτα
01/09 έως 31/12 - 60€ / νύχτα

Air Conditioning, TV, Wi-Fi

2

Αριθμός ατόμων

11

Δωμάτια

Τρίκλινο
01/01 έως 30/06 - 75€ / νύχτα
01/07 έως 31/08 - 90€ / νύχτα
01/09 έως 31/12 - 75€ / νύχτα

Air Conditioning, TV, Wi-Fi

3

Αριθμός ατόμων

3

Δωμάτια

Τετράκλινο
01/01 έως 30/06 - 90€ / νύχτα
01/07 έως 31/08 - 110€ / νύχτα
01/09 έως 31/12 - 90€ / νύχτα

Air Conditioning, TV, Wi-Fi

3

Αριθμός ατόμων

3

Δωμάτια